Alkuperäinen resepti on Pirkka-lehdestä(11/2015),pikkasen olen muunnellut sitä.
Taikina:
1 pkt amerikan pekonia
100g voita
2 munaa
1 prk kermaviiliä
1 dl juustoraastetta
3 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl öljyä
Kuorrutus:
1 prk creme fraichea
Mausteita maun mukaan.
paprikakuutioita
Paista pekoni ja silppua se pieneksi.
Sulata rasva ja lisää joukkoon munat,kermaviili,juustoraaste ja pekonisilppu.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.
Sekoita.Jaa taikina muffinsivuokiin.Tulee 12 pientä tai 9 isoa muffinsia.
Paista 225 c n.15 min.
Sekoita ranskankerman sekaan mausteet(laitoin sekaan hieman juustoraastettakin)
Voi myös kuorruttaa maustetulla tuorejuustolla.(Ohenna sitä tarvittaessa maidolla)
Voi myös kuorruttaa maustetulla tuorejuustolla.(Ohenna sitä tarvittaessa maidolla)
Kuorruta jäähtyneet muffinsit ja koristele paprikakuutioilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti