Ja mitä voi äiti muuta tehdä kuin noudattaa tyttären toivetta.
Tämän reseptin löysin blogista nimeltä Coconut White
ja oli niin hyvää että pakko jakaa eteenpäin.
Makeaa nimpparipäivää Alexandra!!
Pohja:
200 g digestive-tai suklaakeksejä
100 g voita sulatettuna
Valkosuklaatäyte:
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl Flora vispiä
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Maitosuklaatäyte:
200 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl flora vispiä
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Koristelu:
Tummaa maitosuklaata sulatettuna
Kinder Bueno-patukoita
Kinder munia
Suklaata
Valmistus:
1.Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla(halkaisija 22-23cm)
2.Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa.
3.Painele keksiseos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Valkosuklaatäyte:
1.Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2.Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.Jätä jäähtymään.
3..Yhdistä kulhossa tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sulatettu valkosuklaa.
4.Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja vatkaa vaahto tuorejuusto-
valkosuklaaseokseen.
5.Kuumenna pieni tilkka vettä kiehuvaksi kattilassa
ja sulata siihen liuotetut liivatelehdet.
6.Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuusto-
valkosuklaaseokseen samalla sähkövatkaimella sekoittaen.
7.Kaada täyte vuokaan keksiseoksen päälle
ja laita hyytymään jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi
ennenkuin lisäät maitosuklaatäytteen päälle.
Maitosuklaatäyte.
1.Täyte valmistetaan samallalailla kuin valkosuklaatäyte.
2.Kaada täyte valkosuklaa kerroksen päälle ja
laita jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään.
Koristelu:
Koristelu:
Koristele sulatetulla tummalla suklaalla ja kindereillä.
2 kommenttia:
Olen tehnyt hieman erilaisella reseptillä. Tämä käyttämäsi ohje onkin yksinkertaisempi, joten kiitos ja kokeiluun menee. Suklaan nälkäisille ihana ja maukas elämys��
Hei!
Tämä onkin oikea suklaafanin kakku.Makea,mutta hyvä,kannattaa kokeilla :)
Lähetä kommentti