27. lokakuuta 2015

HALLOWEENKAKKU


Taikina:
125 g voita
1 dl öljyä (rypsi)
2 dl vettä
1,5 dl ranskankermaa
3 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
4,75 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
0,5 tl suolaa
1 rkl vaniljasokeria

Sulata voi ja sekoita siihen öljy,vesi,ranskankerma ja sokerit.
Lisää munat yksitellen.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan.
Kaada taikina voideltuun pääkallovuokaan.
Paista 175 c n.45-50 min.
Taikina kohoaa hieman reunoja korkeammaksi mutta voit tasata pinnan veitsellä ennen kumoamista tarjolle.
Koristele haluamallasi tavalla.
Kakun kanssa voit tarjota esim. vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.

Tämä kakkupohjan alkuperäinen ohje on suklaapossu-blogista,jota itse tykkään seurata!!





Ei kommentteja: