19. lokakuuta 2015

KINKKU-JUUSTOBOSTON



Taikina:
25 g tuoretta hiivaa
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 tl juoksevaa hunajaa
6,5 dl jauhoja

Täyte:
200 g tuorejuustoa (maun mukaan)
250 g kinkkusuikaleita
200 g mozzarellajuustoa raasteena
2 valkosipulin kynttä
mustapippurirouhetta maun mukaan

Valmista taikina.Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.Lisää suola,öljy,hunaja.Vaivaa taikinaan jauhoja kunnes irtoaa kulhon reunoista.
Kohota n.30 min. liinan alla.
Kauli kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Yhdistä tuorejuusto,kinkku,mausteet ja valkosipulin kynnet.
Levitä seos taikinalevyn päälle.
Ripottele juustoraaste päälle.Kääri levy rullaksi.
Leikkaa rullasta noin neljän sentin paloja.
Aseta leipäpalat voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm)
Kohota 15-20 min.
Paista 200 c n.30 min.



Ei kommentteja: