26. huhtikuuta 2016

JUUSTOKEKSIT


Helppo resepti suolaisiin juustokekseihin vaikkapa vapuksi.Juustoraasteena voi käyttää mitä tahansa juustoa mutta tässä käytin mozzarellaraastetta.Juustodipin taas voi korvata erimakuisilla tuorejuustolevitteillä niin saa vaihtelua makuihin.

Taikina:
3 dl jauhoja
150 g margariinia tai voita
ripaus suolaa
250 g juustoraastetta
4 rkl valmista juustodippiä
2 kananmunaa

Valmistus:
1.Sekoita jauhot,rasva ja suola murumaiseksi.
2.Sekoita joukkoon juustoraaste,dippi ja kananmunat.
3.Pyöritä taikinasta tanko jauhoja apuna käyttäen ja leikkaa n.1cm:n viipaleiksi.
4.Paista leivinpaperin päällä 200 asteessa 10-15 min.
5.Painelin viipaleita vielä litteämmäksi pellillä ennen uuniin laittoa.



Ei kommentteja: