Tämän reseptin löysin Yhteishyvä-lehdestä ja ajattelin kokeilla.
Tässä pehmeän makuisessa kakussa
maistuu ihanasti kaneli,inkivääri ja kardemumma.
Tässä pehmeän makuisessa kakussa
maistuu ihanasti kaneli,inkivääri ja kardemumma.
100 g digestivekeksejä
50 g voita sulatettuna
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
2 dl myskikurpitsasosetta (n. puolikas myskikurpitsa)
1 tl sitruunan kuorta raastettuna
2 rkl sitruunamehua
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1/2 tl kardemummaa
Valmistus:
1.Kuori ja paloittele kurpitsa.
Keitä palat pehmeiksi vedessä,kaada vesi pois ja soseuta.
2.Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa.
3.Peitä irtopohjavuoan (20-22cm) pohja leivinpaperilla.
Painele muruseos vuoan pohjalle ja pikkasen reunoille.
4.Vatkaa juusto sähkövatkaimella,lisää siihen muut aineet.
Sekoita hyvin.
5.Kaada seos pohjan päälle.Kypsennä 175 asteessa noin 50 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti