31. lokakuuta 2016

TACOPIIRAKKA


Tämä mehevä piirakka maistuu hyvältä salaatin kanssa,tulisuutta voi
säädellä tacokastikkeen vahvuuden mukaan.
Vielä helpommaksi tulee jos käyttää pohjana valmista piirakkataikinaa.
Pohja:
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä

Nypi voi ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi.
Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
Esipaista pohjaa 225 asteessa 12 min.

Täyte:
400 g jauhelihaa
1 pss tacomaustetta
1 prk tacokastiketta,Santa Maria (350g)
1 dl vettä
1 dl maitoa
1 kananmuna
tomaattiviipaleita
juustoraastetta

Paista jauheliha.
Mausta se tacomausteella ja kaada sekaan tacokastike ja vesi.
Anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 min.
Lusikoi täyte esipaistetun piirakkapohjan päälle.
Sekoita kananmuna maidon kanssa ja kaada päälle.
Viipaloi päälle tomaatteja ja ripottele vielä juustoraastetta reilusti päälle.
Paista piirakkaa 225 asteessa 25-30 min.


Ei kommentteja: