9. maaliskuuta 2016

LAKRITSICOOKIES


200 g pehmeää voita tai margariinia
1,25 dl sokeria
3,5 dl muscovadosokeria
2 kananmunaa
80 g hasselpähkinärouhetta
50 g tummaa suklaata,rouhittuna
1 dl kuivattuja karpaloita
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl lakritsijauhetta

Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe,lakritsijauhe,kuivatut karpalot,hasselpähkinärouhe ja rouhittu suklaa.
Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit hyvin.Ei tarvitse vaahdottaa kunhan on hyvin sekaisin.
Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.
Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin.
Laita taikinaa leivinpaperin päälle pellille nokareina.Jätä tilaa,leviävät uunissa.Itse laitoin aina yhdelle pellille yhdeksän nokaretta.
Taikinasta tulee 36 kappaletta.
Paista 180 asteessa 8-10 min.
Jos haluat enemmän lakun makua niin lisää vaan lakritsijauhetta enemmän.





Ei kommentteja: