Itse tykkään vaniljan mausta todella paljon
niin tämä on yksi suosikki juustokakuista.
Pohja:
200 g digestive- tai suklaakeksejä
100 g margariinia sulatettuna
Täyte:
1 prk flora kuohua
1 prk(250 g) mascarpone-juustoa
2 prk vaniljarahkaa (valio)
1 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
0,25 dl maitoa
Koristelu:
Erilaisia marjoja esim.mansikoita,mustikoita,kirsikoita
Macaronseja...
1.Murskaa keksit hienoksi ja sekoita sulan rasvan kanssa.
Painele seos irtopohjavuoan(halkaisija n.21 cm) pohjalle.
2.Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Valmista täyte:
1.Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2.Vatkaa flora kuohu vaahdoksi.
3.Lisää vaahtoon sokerit,mascarpone ja vaniljarahkat.Sekoita hyvin.
4.Kuumenna maitotilkka ja liuota pehmenneet(puserra vesi niistä pois) liivatteet siihen.
5.Kaada liivateseos ohuena nauhana vaniljaseoksen joukkoon.Sekoita hyvin.
6.Kaada seos vuokaan pohjan päälle.
7.Anna hyytyä seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti