Puolukat ja kinuski on ihana makupari.
Taikina:
50 g voita tai margariinia
Taikina:
50 g voita tai margariinia
2 dl valmista kinuskikastiketta
2 munaa
1,5 dl fariinisokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
0,5 tl jauhettua inkivääriä
0,5 tl jauhettua neilikkaa
150 g puolukoita
1.Sulata voi ja lisää siihen kinuskikastike.Jätä jäähtymään.
2.Yhdistä kuivat aineet.
3. Vaahdota munat ja fariinisokeri.
4.Lisää vaahtoon voi/kinuskiseos.
5. Lisää kuivat aineet ja puolukat.
6.Jaa taikina isoihin muffinsivuokiin jotka olet laittanut
muffinsipellin koloihin.(Pysyy paremmin kasassa)
Ohjeesta tulee 9-12 kpl:tta
7.Paista 200 c 15-20 minuuttia.
7.Paista 200 c 15-20 minuuttia.
Kuorrutus:
50 g voita
7 dl tomusokeria
125 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 tl vaniljasokeria
1.Sekoita pehmeä voi ja tomusokeri sähkövatkaimella.
2.Lisää tuorejuusto ja vatkaa hetken mutta älä liian kauan
ettei seos löysty.
Pursota kuorrutus jäähtyneiden kuppikakkujen päälle
haluamallasi tavalla.
Koristele puolukoilla ja kinuskikastikkeella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti