4. marraskuuta 2015

PEKONIMUFFINSSIT


Alkuperäinen resepti on Pirkka-lehdestä(11/2015),pikkasen olen muunnellut sitä.

Taikina:
1 pkt amerikan pekonia
100g voita
2 munaa
1 prk kermaviiliä
1 dl juustoraastetta
3 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl öljyä

Kuorrutus:
1 prk creme fraichea 
Mausteita maun mukaan.
paprikakuutioita


Paista pekoni ja silppua se pieneksi.
Sulata rasva ja lisää joukkoon munat,kermaviili,juustoraaste ja pekonisilppu.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.
Sekoita.Jaa taikina muffinsivuokiin.Tulee 12 pientä tai 9 isoa muffinsia.
Paista 225 c n.15 min.
Sekoita ranskankerman sekaan mausteet(laitoin sekaan hieman juustoraastettakin)
Voi myös kuorruttaa maustetulla tuorejuustolla.(Ohenna sitä tarvittaessa maidolla)
Kuorruta jäähtyneet muffinsit ja koristele paprikakuutioilla.


Ei kommentteja: