8. syyskuuta 2018

SCRUMPTIOUS-KORISTERAKEET, SUKLAAKUPPIKAKUT


Sain Confetista tuotetestiin ihania uusia Scrumptious sprinkletti-koristerakeita.Nämä
koristerakeet löytyy Confetista nimellä koristerae sprinkletti spooky.
Koristerakeet on ihanan värikkäitä ja erityisesti Halloweeniin sopivia koska rakeiden seasta löytyi haamuja,kurpitsoja sekä lepakoita ja siksi ajattelin tehdä suklaakuppikakkuja joiden koristeluun nämä sopii todella hyvin.Mokkapalojen päällä nämä näyttäisi varmaan myös todella söpöiltä,täytyykin joku päivä leipoa mokkiksia pitkästä aikaa.
Tässä ohje kuppikakkuihin,nämä ovat helppoja valmistaa.Resepti ei ole oma vaan jostain leivontalehdestä löydetty jo parisen vuotta sitten.

Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
3/4 dl kaakaojauhetta,tummaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1,5 dl rypsiöljyä
1 dl rouhittua maitosuklaata

Valmistus:
1.Kuumenna uuni 175 asteeseen ja nosta paperiset muffinsivuoat muffinipellin syvennyksiin.
2.Sekoita kuivat aineet keskenään.
3.Yhdistä toisessa kulhossa munat,maito ja öljy.
4.Lisää kuivat aineet nesteseokseen siivilän läpi ja sekoita taikinaksi.
5.Kääntele sekaan suklaarouhe.
6.Jaa taikina vuokiin.Taikinasta tulee 12 kappaletta.Paista n.20 min.

Kuorrutus:
2 dl vispikermaa
200 g mascarponea
100 g tummaa suklaata sulatettuna
0,5-1 dl tomusokeria
Mustaa pastaväriä

Valmistus:
1.Sulata suklaa ja jäähdytä se.
2.Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen mascarpone,tomusokeri sekä sulatettu suklaa.
3.Värjää massa mustalla pastavärillä.
4.Pursota jäähtyneiden muffinsien päälle ja koristele ihanilla scrumptious-koristerakeilla.



Ei kommentteja: